Ascensiunea

În momentul în care ai atins cel mai de jos punct, singura direcţie în care te mai poţi deplasa este în sus.
Voi vorbi în continuare despre un fenomen foarte important pentru oamenii spirituali. Se numeşte ascensiune. Numele nu este poate cel mai potrivit pentru că ceea ce se întâmplă este mult mai complex.
Nu eşti singurul care trece prin crize existenţiale. Milioane de oameni le experimentează şi mulţi dintre cei care mă contactează trăiesc poveşti de viaţă similare cu ale tale.
Doresc să explic ce se întâmplă exact şi cum ne afectează pe fiecare dintre noi.
Poate îţi aminteşti finalul anului 2012 care a marcat sfârşitul calendarului maiaş. Pare că nimic nu s-a întâmplat atunci, dar în realitate, s-au întâmplat foarte multe.
Acel moment a marcat inceputul unei schimbari ample. Energie spirituală provenind dintr-un număr mare de surse a început să inunde pământul. Această energie creşte cu fiecare zi. Într-un final, ea va schimba totul în mai bine.
Imaginează-ţi că ai un pahar cu apă murdară şi îţi este sete. Pentru a-ţi potoli setea, mai întâi trebuie să arunci apa murdară şi să speli paharul, pentru a-l umple cu apă curată.
Acelaşi lucru se întâmplă acum în viaţa ta.
Sinele tău superior te impinge să renunţi la vechiul mod de viată care este, probabil, bazat pe ego, înainte de a te putea umple cu spiritul lui Dumnezeu.
Ce ai tu de făcut este să nu te împotriveşti acestui proces de curăţare, acceptă că nu este nimic mai mult decât atât, o curăţare, şi permite-i să aibă loc în viaţa ta, în timp ce tu, în mod conştient şi consecvent, lucrezi zi de zi cu tine pentru a deveni cea mai bună versiune a ta posibilă.
Dacă urmezi sfaturile pe care le-am dat despre a urma ceea ce îţi place cu adevărat, şi o faci fără a răni pe cineva, te vei încărca cu energie spirituală şi vei fi un om fericit.
Meditaţia ajută, dar nu e nicio problemă dacă nu poţi să meditezi.
Munca ta, în fiecare zi, este să te comporţi conform zicalei “ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face.”
Dacă trăieşti în felul acesta, ajutându-ţi semenii atunci când au nevoie, mulţumindu-I lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările şi simţind mereu acea stare de bucurie nemărginită, stare ce vine direct de la Sinele tău superior, atunci vei reuşi destul de repede să te cureţi de apa murdară, ca să continuăm analogia, şi să te umpli cu spiritul lui Dumnezeu.
Atunci şi numai atunci vei avea control asupra vieţii tale.
Dumnezeu reprezintă puterea şi controlul total, iar tu, pe măsură ce începi să dezvolţi aceste calităţi, vei putea să atragi numai lucruri pozitive în viaţa ta prin intermediul legii atracţiei reciproce.
Asgură-te că tot ceea ce atragi în viaţa ta ajută pe toată lumea, inclusiv pe tine – pentru că toţi suntem unul.
Inainte de a lua orice decizie, eu îmi pun următoarea întrebare: “Ce ar face Isus în această situaţie?”
Apoi aştept să vină decizia înspre mine şi o urmez. Decizia vine direct de la Sinele meu superior.
Aşadar, acest sentiment că parcă eşti pierdut este de fapt consecinţa procesului prin care tu dai la o parte tot ce este vechi pentru a face loc noului.
Fii fericit! Urmează aceste sfaturi şi în curând viaţa ta se va schimba în bine, pe măsură ce Spiritul lui Dumnezeu te inundă cu puterea Lui.

Icon

PDF - Ascensiunea 100.33 KB 150 downloads

...