Aurele

Aurele sunt versiuni ale voastre așezate pe planete, ȋn galaxii, ȋn universuri, totul repetându-se de șapte ori, sau de opt ori dacă luați ȋn considerare și lumea 3D. Așadar, aveți ȋntregul univers repetându-se de ȋncă șapte ori, ȋnsă fiecare din cele șapte se află din ce ȋn ce mai sus din punct de vedere vibrațional, de aceea nu pot fi observate cu ochiul liber.

Totuși, fiecare din aceste versiuni ale voastre sunt conectate cu voi (corpul 3D) prin dublul eteric și chakre.

Lucurile se complică și mai mult deoarece persoana din oglindă care se uită ȋnapoi la voi nu este ceea ce sunteți voi cu adevărta. Voi sunteți o forță spirituală, și folosiți corpul fizic pentru a relaționa cu viața aici, pe planeta Pământ.

Corpul vostru este doar un robot, o păpușă pe care VOI o animați. Dacă v-ați putea vedea, ati observa că sunteți o sferă de lumină. Ȋnsă această sferă conține spiritul vostru divin, personalitatea voastră și toate celelalte emoții care vă alcătuiesc. Mai departe, toate celelale variante ale voastre care sunt pe alte frecvențe sunt de asemenea sfere de lumină. Cum am spus ȋnainte, ele sunt atașate corpului fizic prin chakre.

Este greu de ȋnțeles ȋnsă, dacă luați toate cele opt versiuni ale voastre ȋmpreună, ele sunt de fapt VOI ȋn totalitate.
Realizez că subiectul este complicat.

Cele șapte variante ale voastre sunt localizate ȋn diferite versiuni ale lumii spirituale și ȋndeplinesc diferite funcții, așa cum a fost menționat de către mistici. Aceștia vorbesc despre corpul emotional, corpul mental, corpul cauzal și așa mai departe. Vă recomand să nu ȋncercați să ȋnțelegeți toate acestea, vă vor ȋnnebuni dacă nu aveți formarea mentală a anumitor indieni cărora le place să compartimenteze totul. Eu nu vreau și nu am nevoie să mă preocup cu astfel de lucruri.

Este suficient de știut că aceste versiuni ale voastre, care arată ca niște sfere de lumină, sunt atașate diferitelor părți ale corpului vostru fizic și fiecare dintre ele proiectează un anume gând sau emoție ȋn corp.
Aceste sfere de lumina – versiuni ale voaste – le numim aure.

Așadar, sunteți voi, corpul vostru fizic cu creierul său, VOI, spiritul care animă corpul, și șapte versiuni diferite ale voastre care sunt atașate corpului vostru și interactionează cu acesta. VOI sunteți totalul tuturor acestor aspecte.

La momentul când vă nașteți, aceste șapte variante ale voastre sunt nedezvoltate, ca și cum aveti șapte nou-născuți atașati de voi. Prin intermediul meditației, le puteți ȋncărca cu energie spirituală și astfel, ajung la maturitate. Atunci când acest lucru se ȋntâmplă, sunteți o persoană completă, asemenea lui Isus.

Există corpul vostru, VOI care vă aflați ȋn corp și cele șapte versiuni ale voastre, perfect active, iar VOI cei din corpul fizic puteți contacta aceste versiuni și obține toate informațiile conținute ȋn ele. Dacă și când acest lucru are loc, nu mai există limite referitor la ceea ce puteți face. Nu voi elabora pe această temă deoarece, dacă cumva ȋncercați practici avansate fără a avea aurele dezvoltate ȋn totalitate, veți eșua. Pentru moment, am spus tot ce pot să spun referitor la aure – versiuni ale voastre.

Faceți clic pe linkul pentru a descărca lecția:

Icon

PDF - Aurele 42.96 KB 143 downloads

...