Binele si raul – Iluminati

Întrebare:
Din moment ce conducătorii lumii (Iluminati) înţeleg că toţi suntem unul, atunci de ce creează atâta violenţă pentru noi toţi?

Răspuns:
Când viaţa omenească este creată, Dumnezeu ne trimite aici să ne dezvoltăm independent, şi astfel devenim buni sau răi. În acest fel putem să învăţam din experienţele noastre.
Totuşi, în categoria celor nimiţi răi, nu sunt decât puţini la număr cu adevărat psihopaţi. Aceştia au şi ei un rol de jucat în marea piesă de teatru pe care o numim viaţă. Iluminati de cele mai multe ori se găsesc în acest grup de psihopaţi.
Mai există o forţă extrem de negativă, invizibilă, pe care o cunoaştem sub denumirea de arconi. Aceştia nu caută decât să distrugă. Probabil că şi ei au un rol de jucat.
Mulţi dintre aceşti psihopaţi ajung foarte uşor pe cele mai înalte culmi ale puterii mondiale, deoarece sunt capabili de orice fără să le pese de răul pe care îl pot provoca altora. Aceştia sunt Iluminati – cei care devin lideri mondiali în toate domeniile.
Arconii se agaţă de aceşti indivizi, împingându-i să facă din ce în ce mai mult rău. Rezultatele le puteţi vedea peste tot în jurul vostru.
De aici apare o lecţie spirituală din care noi, oamenii buni, avem de învăţat, deoarece această situaţie ne provoacă să ne folosim spiritualitatea pentru a lupta împotriva acestor oameni răi.
Nu cred că toţi aceşti psihopaţi se gândesc vreun moment la tot răul pe care îl provoacă şi la preţul pe care îl au de plătit odată ce încarnarea lor se sfârşeşte.
Ştiu că mulţi dintre ei sunt antrenaţi în practicile paranormale, pe care le folosesc în mod negativ, daunător. Cu siguranţă ştiu de uniunea întregii vieţi, însă probabil că se află atât de mult sub influenţa arconilor (sau reptilienilor – cam acelaşi lucru), încât nu se gândesc la rezultatele acţiunilor lor decât din perspectiva propriului lor câştig. Probabil se gândesc că, dacă ne elimină pe majoritatea dintre noi, oamenii, idea de uniune a vieţii nu se va mai aplica decât lor.
Mai ştiu că se agaţa foarte mult de viaţă, deci este posibil să le fie teamă de moarte.
Arconii şi reptilienii nu mor, deci nu sunt implicaţi în ciclul viaţă – moarte specific oamenilor. Ei doar produc foarte multă suferinţă.
Dar puteţi fi siguri că noi, cei aflaţi de partea binelui, treptat îi vom învinge, atât pe psihopaţi, cât şi pe stăpânii lor arconi şi reptilieni, şi îi vom alunga din realitatea noastră.

Icon

PDF - Binele si raul - Iluminati 116.03 KB 140 downloads

...