Cea Mai Mare Bucurie

Cheia unei vieți de succes este să urmăm ceea ce ne face fericiți. Ați observat că majoritatea oamenilor care au atins culmi ȋnalte de succes nu au ajuns acolo făcând ceea ce nu le place, ci dimpotrivă, dedicându-se subiectelor care ȋi fascinează, hobbi-urilor, proiectelor pe care preferă să le dezvolte indiferent de circumstanțe.

Așadar, nu este nevoie, cel puțin pentru moment, să decideți ceea ce vă place să faceti cu adevărat. Ȋntotdeauna trebuie să vă antrenați pentru ca, ori de câte ori este posibil, să faceți exact ceea ce vă doriți, indiferent cât ar părea de nesemnificativ.

De exemplu, ce vă doriți cel mai mult să faceți chiar ȋn acest moment? Să beți o ceașcă cu cafea sau ceai? Să mergeți la o plimbare? Să dați telefon unui prieten? Să vă uitați la televizor?

Oricare ar fi acel lucru pe care vi-l doriți, după ce parcurgeți această lecție, mergeți și ȋndepliniți-vă acea dorință.

Totuși, limitați-vă dorințele la lucruri posibil de realizat. Să zburați pe lună nu prea pare a fi posibil, ȋnsă a vă pregăti un sandwich pe care să ȋl savurați este cât se poate de la ȋndemână.

Câteodată este nevoie să faceți și ceea ce nu vă place ȋn mod deosebit, ca de exemplu să mergeți la serviciu. Secretul aici este că, indiferent de meseria pe care o aveți, voi să ȋncercati să vă faceți treaba cu inima ușoară și având o atitudine prietenoasă față de colegii de serviciu. Când ajungeți acasă, poate că trebuie să faceți curățenie. Din nou, faceți ceea ce aveți de făcut cu inima ușoară, fără să vă plângeți.

Odată ce sarcinile sunt duse la ȋndeplinire, ȋncepeți lucruri sau activități mărunte, dar pe care vi le doriți cu adevărat, chiar dacă ceea ce vă doriti este doar să stați degeaba.

Ideea este că, treptat, dacă perseverați ȋn a face ceea ce vă place cu adevărat, legea atracției reciproce vă va aduce mai mult din ceea ce vă place.

Pe măsură ce timpul trece, veți ȋntâlni oameni și situații pe care le veți evalua ca fiind agreabile. Alegeți ȋntotdeauna ceea ce vă atrage cel mai mult și urmați acea cale până când acel lucru sau situație nu mai prezintă interes pentru voi. Căutați următorul eveniment dorit care să apară ȋn viața voastră și urmati acea nouă cale.

Continuați ȋn acest mod și, eventual veți fi conduși ȋn acel domeniu de activitate pe care vi-l doriți cu adevărat și care de asemenea să vă asigure mijloacele necesare existenței.

Făcând ceea ce vă doriti cu adevărat, vă veti face treaba foarte bine, veți deveni expert ȋn acea activitate și veți putea crește ȋn statut fără mari dificultăti.

Acesta este secretul pentru a obtine ceea ce vă doriți de la viață.

Faceți clic pe linkul pentru a descărca lecția:

Icon

PDF - Cea Mai Mare Bucurie 63.47 KB 100 downloads

...