Cum sunt citite gandurile

Este destul de uşor pentru o persoană antrenată să se conecteze la una din aurele sale şi, de acolo, să contacteze pe altcineva.
Tehnica folosită este aceeaşi, indiferent dacă persoana care o aplică se află de partea binelui sau de partea întunericului.
Tu ai şapte aure asociate corpului tău fizic. Ele reprezintă o parte esenţială a fiinţei tale şi interacţionează cu corpul tău fizic prin intermediul chakrelor – una din ele fiind chakra inimii.
Acum, persoana pe care o denumim medium, pentru mai multă claritate, îşi accesează aurele, iar una dintre ele se poate atinge de una din aurele tale. Atunci mediumul ajustează frecvenţa aurei sale la frecvenţa aurei tale şi în acel moment poate începe un schimb de informaţii. Mintea ta este conectata cu aurele tale, aşa că mediumul, dacă este conectat cu tine la nivel de aure, îţi poate accesa mintea.
Informaţia este transferată de la minte în aurele tale, de acolo în aurele mediumului şi apoi în mintea lui.
– Astfel funcţionează telepatia
– Astfel funcţionează viziunea la distanţă
– Astfel funcţionează vindecarea
– Astfel funcţionează telekinezia, doar că, în acest caz, mediumul preia controlul asupra unui obiect, în loc de mintea unei persoane.
Acum, bineînţeles, în funcţie de intenţiile mediumului, acesta poate atât să îţi citească gândurile într-o oarecare măsură, cât şi să proiecteze propriile lui gânduri în mintea ta.
Dacă este de partea răului, poate proiecta gânduri necurate în mintea ta. Dacă este un medium aflat în slujba binelui, poate proiecta în mintea ta gânduri bune, vindecătoare şi de iubire.
Un medium bun nu se va uita niciodată în viaţa ta personală. Nici nu ar face mai mult decât i-ai dat permisiunea să facă.
Însă în cazul unui medium rău, acesta îşi va folosi abilităţile pentru a obţine toate informaţiile de care are nevoie, pentru a le folosi împotriva ta.

Icon

PDF - Cum sunt citite gandurile 91.61 KB 144 downloads

...