Entitati Negative

Este important ca toţi cei ce vor să studieze misterele vieţii să înţeleagă că există în permanenţă entităţi negative care circulă în spaţiul eteric, iar dacă o persoană nu este antrenată corespunzător în practici spirituale de către un bun cunoscător al lumii ezoterice, atunci atât studentul cât şi profesorul se pot trezi în contact cu energii negative din tărâmul eteric care le vor furniza informaţii şi puncte de vedere extrem de convingătoare.
Aceste informaţii pot varia de la idea reîncarnărilor infinite, până la bombele toplet cu plasma şi la convingerea că Dumnezeu nu există şi întreaga umanitate este abandonată într-un ocean al disperării.
Toate acestea nu sunt, bineînţeles, decât pură fantezie. Dar o fantezie arătată sub formă de fapte concrete. Totuşi adevărul este acelaşi mereu, şi noi l-am împărtăşit în nenumărate discuţii şi prezentări.
Este adevărat că există diferite entităţi cunoscute ca şi arconi, reptilieni, roboţi gri etc., însă aceste fiinţe, oricât ar fi ele de negative, nu pot pătrunde în realitatea noastră decât dacă sunt invitate. Aşadar, acele persoane care iniţiază un contact cu aceste creaturi, pot fi masiv influenţate şi expuse negativităţii lor specifice.
În egală măsură, noi toţi trăim în propriile universuri, unice, create de minţile noastre sau de sinele nostru superior, în funcţie de nivelul de spiritualitate al fiecăruia. De aceea, dacă cineva cu o vibraţie joasă începe să creadă că arconii şi toate creaţiile lor sunt reale, acea persoană practic invită aceste entităţi în realitatea proprie. Din acel moment, acea persoană devine uşor de influenţat şi de controlat de acele entităti şi va crede toate ideile negative induse, cum ar fi că trăim într-o dimensiune de tip închisoare, cu reîncarnări infinite etc. În cazul celor care cred toate acestea, aceştia îşi modelează realitatea în jurul acestor concept şi pentru ei, totul este real.
Pentru alte persoane aflate la niveluri de conştiinţă superioare, asemenea concepte nu sunt luate în serios. Credinţa lor în Dumnezeu şi dorinţa de a duce o viaţă spirituală sunt suficient de puternice pentru a putea îndepărta uşor ideile de invazie a minţii de către arconi şi de a păstra credinţa în creatorul a tot ce este bun şi curat. În asemenea circumstanţe, nu este loc pentru conceptele negative de invazie arconică sau de un Dumnezeu care îşi uită propria creaţie într-o închisoare fără sfârşit, ci doar pentru conceptele pozitive şi drepte , astfel că aceşti oameni îşi construiesc o realitate în jurul ideilor de bunătate, pace şi puritate.
De aceea, aşa cum de multe ori este cazul, ne confruntăm cu o dilemă, cu o dictonomie între bine şi rău, sfânt şi necurat, Dumnezeu şi diavol. Aceste opinii diferite sunt necesare pentru a menţine universul în echilibru, însă fiţi siguri că există destul de multă negativitate în lume fără să fie nevoie ca oamenii să adauge propria lor negativitate. Oamenii nu ar trebui să creadă în invazii, conceptul de planetă închisoare, capcane plasmatice, reîncarnări la nesfârşit şi aşa mai departe. Toate acestea au fost create pentru a promova frica – hrana arconilor. Astfel, oamenii hrănesc gura care îi muşcă!
Aceste acte nechibzuite continuă de prea multă vreme. A sosit timpul ca oamenii să se trezească şi să înţeleagă că au fost minţiţi, că minţile lor au fost subjugate şi modul lor de gândire a fost dus aproape la imbecilitate prin simpla acceptare a ideii false de invazie a arconilor. Acesta este un concept fals, bazat pe miniciuni, al cărui obiectiv este de a creea frică.
Este, aşadar, vremea ca oamenii să se trezească şi să se întoarcă înspre adevăr, care se află în inimile lor şi care constă în găsirea adevăratului şi unicului Dumnezeu – acel Dumnezeu al dragostei, păcii şi armoniei.
Abia atunci vor cădea falsele bariere create de mintea omului şi menţinute prin credinţe false, iar Pământul va fi eliberat din strânsoarea forţelor malefice.

Icon

PDF - Entitati Negative 118.06 KB 141 downloads

...