Filmul (revizuirea) vieții

Filmul vieţii are legătură preponderent cu interacţiunile din timpul vieţii pe pământ ale persoanei care priveşte acest aşa-numit film, care de fapt portretizează felul în care acea persoană a trăit şi a intracţionat cu alţi semenii ai săi. Este considerat că interacţiunea persoanei cu alte fiinţe umane este de o mai mare relevanţă comparativ cu interacţiunea sa cu alte forme de viaţă, cum ar  fi cea animală sau vegetală.

Cu toate acestea, dacă persoana şi-a petrecut o mare parte din timpul său pe pământ printre animale sau plante, atunci interacţiunea sa cu aceste forme de viaţă poate creşte în însemnătate.

De exemplu, pentru un grădinar, interacţiunea lui cu plantele va juca un rol important în filmul vieţii datorită strânsei interacţiuni dintre acesta si plante.

Pe de altă parte, o persoană care si-a petrecut mare parte din viaţă lucrând într-un abator va fi, la momentul revizuirii vieţii, foarte conştientă de răul pe care l-a cauzat tuturor animalelor cu care a interacţionat atunci când le-a măcelărit.

Pentru o persoană obişnuită consumatoare de carne, efectul direct asupra sa în decursul revizuirii vieţii va fi mai redus. Totuşi, efectul asupra nivelului său de spiritualitate , şi prin urmare, zona din rai spre care va fi atras să meargă, vor fi influenţate. Aşadar, nu persoana va fi direct afectată, ci locul acesteai în sferele din rai va fi direct influenţat.

Nimeni nu ar trebui să consume carnea şi forţa vieţii rudelor apropiate ale omului – animalele. Dumnezeu le-a creat ca parte importantă a marelui experiment, şi nu pentru satisfacerea plăcerilor sordide ale omului.

Icon

PDF - Filmul (revizuirea) vieții 108.23 KB 130 downloads

...