Homosexualitate

Întrebare:
Buna ziua Bob, aş dori să aflu de la tine informaţii despre homosexualitate, şi dacă este percepută ca fiind ceva negativ. Mulţumesc!
Răspuns:
Există două tipuri de homosexuali, cei autentici, şi cei care sunt împinşi de către oameni răi să experimenteze aşa ceva.
1. Homosexualii adevăraţi
Aşa cum poate ştiţi deja, noi oamenii suntem de fapt o forţă spiritual care animă un corp fizic, care este ca o păpuşă. Partea noastră de natură spirituală, în timpul trecerii prin diferitele tărâmuri în călătoria către Pământ, primeşte o anumită orientare sexuală: femeie sau bărbat.
În mod normal, o entitate de tip masculin se naşte în corpul unui băieţel, iar o entitate de tip feminin se naşte în corpul unei fetiţe.
Totuşi, câteodată, lucrurile nu decurg aşa cum ar trebui şi, de exemplu, un spirit masculin se naşte într-un corp de fetiţă. În acest caz, se aduce pe lume o persoană homosexuală, iar această persoană va juca rolul de bărbat. La fel, un spirit de tip femeie se poate naşte în corpul unui băieţel, iar persoana care se naşte va fi un homosexual care va juca rolul unei femei.
2. Homosexualii falşi
Există de ceva vreme un număr mare de asociaţii care militează pentru drepturile homosexualiulor şi promovează virtuţile experimentelor de tip transsexual.
Aceste mişcări au creat un climat în care formarea relaţiilor dintre persoane de acelaşi sex este considerată ceva normal şi chiar aducător de beneficii.
Această idee este adevărată doar în cazul homosexualilor adevăraţi, însă în cazul oamenilor “normali”, acest comportament este profund dăunător.
În spatele acestei întregi homosexualităţi false se află arconii. Rolul lor este să ia tot ce este bun, să corupă şi să transforme în rău. În acest caz, ceea ce au făcut a fost să influenţeze diferite asociaţii şi pe cei aflaţi în roluri de educaţie pentru a promova relaţii de tip homosexual.
Tinerii care trec prin crizele adolescenţei prin care cu toţii trecem datorită schimbărilor la nivelul corpului şi a realizării componentei sexuale a acestui corp, în loc să fie îndrumaţi, cum ar fi normal, că băieţii se întâlnesc cu fete, iar fetele cu băieţi, sunt masiv influenţaţi atât în şcoli cât şi de diferite alte asociaţii care promovează conceptul de homosexualitate. Numele adevărat al acestui concept nu mai este utilizat, acum este îmbrăcat în denumiri mai uşor de acceptat.
Astfel, mulţi tineri sunt complet debusolaţi, şi, deşi sunt oameni perfect normali, experimentează cu aceste acte de natură nenaturală.
Totul este un plan de a crea confuzie – dezbină şi cucereşte, şi cauzează haosul şi divizarea care au fost plănuite acum foarte mult timp.
Aceasta este abordarea mea referitor la situaţia homosexualilor.

Întrebare:
Mulţumesc pentru răspuns. Întrebarea mea se referea de fapt la ”homosexualii adevăraţi”. Ai afirmat că lucrurile pot evolua greşit în procesul creării unei entităţi masculine într-un corp fizic de femeie şi a unei entităţi feminine într-un corp de bărbat. (Nu mă refer la cei transsexuali). Dacă ceva este greşit în acest proces, acea persoană care apare în urma procesului este considerată o greşeală şi nu va putea atinge creştere spirituală, în comparaţie cu o persoană heterosexuală? Am prieteni apropiaţi şi membri din familie care sunt deschişi în a recunoaşte că sunt homosexuali şi care sunt persoane foarte iubitoare, pozitive şi pline de compasiune. Aş vrea să ştiu care este punctul tău de vedere din această perspectivă. Mulţumesc.
Răspuns:
Pentru a explica, trebuie să mă întorc la momentul producerii acestei “greşeli”.
Pe măsură ce embrionul se dezvoltă în pântec, ghizii şi toate fiinţele care ajută din tărâmurile spirituale nu pot vedea corpul fizic al fătului, ei doar simt energiile provenind de la acesta. Astfel, ei simt că poate fi o fată sau un băiat. Aşadar, ei cer supra-sufletului care corespunde acestui făt să creeze o forţă spirituală de tip feminin sau masculin.
Totuşi, aşa cum am mai spus, uneori energiile nu sunt interpretate corect, pentru că nimeni nu este perfect, astfel că este creată o forţă spirituală cu o orientare greşită. De exemplu, supra-sufletul crează un băiat iar fătul este fată, sau invers.
În această situaţie, este nevoie să se ia o decizie.
1. Ghizii încearcă să găsească un suflet nou care să se încarneze, cu aceeaşi orientare sexuală ca şi fătul
2. Forţa spirituală nu mai este trimisă, caz în care copilul se naşte mort
3. Ghizii permit ca procesul să continue, caz în care se naşte un homosexual.
Ultima variantă oferă o mare oportunitate pentru toţi cei care sunt preocupaţi de creştere spirituală, pentru că vor evolua dacă reuşesc să accepte persoana, sau vor coborî în spiritualitate dacă o vor respinge.
Întotdeauna să ne amintim că venim aici pentru a învăţa în această mare şcoală a vieţii.
Odată cu naşterea unui copil homosexual, apar mari provocări atât pentru acesta, pentru că îşi dă seama că este diferit, cât şi pentru noi care realizăm, de asemenea, că acel copil nu este ca noi.
În unele ţări, homosexualii sunt torturaţi datorită falsei credinţe că ar fi posedaţi de vreun demon.
În alte ţări, mai ales în trecutul foarte îndepărtat, homosexualii erau ridicaţi la rang de zeităţi.
Însă ei nu sunt nici zei, nici posedaţi, ci sunt doar oameni născuţi într-un corp nepotrivit.
Tot ceea ce un homosexual cere este să fie acceptat aşa cum este, nici ca demon, nici ca zeu, ci doar ca oricare altă persoană care experimentează o încarnare aici pe Pământ.
Aşadar, pentru cei care nu sunt homosexuali, această situaţie prezintă provocarea de a depăşi propriile prejudecăţi şi de a-i accepta pe homosexuali aşa cum sunt. Acest lucru se poate dovedi extrem de dificil pentru aceia care sunt îndoctrinaţi de religie să îi provească pe homosexuali ca pe nişte fiinţe dezgustătoare, şi iată cum din nou separarea apare între oameni, spre deliciul arconilor şi a celor care sunt implicaţi în activităţi de divizare a umanităţii datorită religiei, culorii pielii, naţionalităţii etc.
În realitate, toţi suntem la fel, o singură rasă.
Dar ceea ce se întâmplă este, pe de o parte, dezgustarea totală a oamenilor “normali” faţă de homosexuali, iar pe de altă parte, tendinţa comunităţilor de homosexuali de a forma grupuri pentru a-şi apăra propriul mod de viaţă.
Ce avem noi de făcut este să încetăm a mai judeca, şi să acceptăm pe fiecare aşa cum este; să respingem separarea şi să ne unim într-o singură rasă, în care toţi întâmpinăm propriile dificultăţi spirituale pe măsură ce trecem prin încarnările dificile pe care le avem de petrecut.
Pentru o persoană homosexuală, încarnarea îi oferă o şansă unică de a creşte spiritual prin toate încercările pe care propria condiţie i le prezintă. Din această perspectivă, aceştia au o oportnitate pe care puţini dintre noi o avem.
Din perspectiva comunităţii de oameni “normali”, o asemenea experienţa le poate fi folositioare pentru că le oferă şansa de a-şi depăşi prejudecăţile şi de a-i accepta pe aceşti oameni “diferiti” aşa cum şi ei îşi doresc să fie acceptaţi de societate.

Icon

PDF - Homosexualitate 129.93 KB 95 downloads

...