Pământul plat

Ghizii mei spirituali mi-au comunicat faptul că planeta Pământ este un glob, iar conceptul de pământ plat este, în prezent, o invenţie a arconilor pentru a provoca dezbinarea dintre oameni într-un moment în care toţi ar trebui să ne unim forţele pentru a accelera procesul de ascensiune.

A existat în trecut o societate numită Flat Earth Society, înfiinţată de Samuel Rowbotham (1816 – 1884).

În acea epocă, înfiinţarea diferitelor societăţi era o practică obişnuită în rândul oamenilor influenţi, aceştia având astfel prilejul de a se întâlni şi de a se distra, cu atât mai mult cu cât pe atunci nu aveau radio, televizor, internet, şi astfel, bogaţii acelor vremuri sufereau de plictiseală.

Această societate mai sus menţionată nu a fost niciodată creată cu intenţia de a fi luată prea în serios, ci reprezenta doar o scuză pentru a ieşi din casă şi a socializa.

Acum însă oamenii sunt din ce în ce mai confuzi în ceea ce priveşte realitatea, astfel că s-a reintrodus acest concept al pământului plat cu intenţia de a provoca o deraiere de la misiunea serioasă pe care cu toţii o avem, şi anume cum să atingem ascensiunea.

Este foarte trist că acest plan arconic a atras atenţia multora şi câştigă capital.

Icon

PDF - Pământul plat 88.20 KB 293 downloads

...