Portaluri

Este puţin dificil de explicat, dar vom încerca.

Dacă putem realiza că fiecare zonă din univers are o anumită frecvenţă, şi dacă putem accepta faptul că timpul este o succesiune de cadre ale realităţii, fiecare având propria frecvenţă, atunci putem înţelege că evenimentele petrecute într-un loc oarecare au imagini asociate acestor evenimente de-a lungul timpului.

Există de asemenea şi un număr oarecare de portaluri, arii de vibraţie care ne ajută să selectăm un anumit cadru de timp pe care dorim să îl vizualizăm. Această zonă permite călătoria în timp. Aceste portaluri sunt, în general, necunoscute oamenilor.

Dacă cineva intră din greşeală într-un portal care este deschis şi activ, poate alege cu mintea cadrul de timp pe care doreşte să îl experimeteze, precum şi locul de pe planetă unde doreşte să meargă. Odată ce acel moment din spaţiu şi timp a fost experimentat, persoana este liberă să se întoarcă la realitatea sa prezentă de timp şi spaţiu, de asemenea folosindu-se de minte.

Aceste portaluri se închid şi se deschid, iar oamenii trec prin ele frecvent.

Daca portalul este închis, nu se întâmplă nimic. Chiar şi atunci când este deschis, dacă o persoană trece prin el dar este ferm concentrată pe “aici şi acum”, rămâne în realitatea sa curentă. Călătoria în timp şi spaţiu poate avea loc doar atunci când persoana este cu mintea şi cu gândurile în alt loc decât în “aici şi acum”.

Portalurile sunt nişte deschideri către alte dimensiuni.

Este posibil ca oamenii, la nivel individual, să se teleporteze cu mintea dintr-o dimensiune în alta, dar deoarece planeta Pământ face parte din ceea ce cunoaştem ca fiind a 3-a dimensiune şi conţine elemente de natură fizică, au apărut în timp şi deschideri din lumea fizică către tărâmurile astrale. Bănuiesc că şi tunelul de lumină prin care trecem atunci când murim este un portal. – Bob

Portalurile sunt numeroase şi variate din punct de vedere al funcţiilor pe care le îndeplinesc, permiţând oamenilor să traverseze galaxia, şi chiar alte galaxii, ca şi când ar trece dintr-o camera în alta prin deschiderea unei uşi care le separă.

În cazul călătoriilor în timp, există acele portaluri conectate cu timpul şi spaţiul, care permit teleportarea fizică în trecut sau în viitor. Originea acestor portaluri nu este prea cunoscută. Acceptăm că fac parte din planul maestral al lui Dumnezeu de a conecta diferitele dimensiuni la momentul initial al creaţiei a tot ce este.

În general, oamenii trec prin experenţa încarnării pe Pământ fără a trece vreodată printr-un portal activ, deşi, uneori, se mai întâmplă ca astfel de treceri să aibă loc. Trebuie ştiut că aceste portaluri au un element spiritual astfel că, dacă cineva se trezeşte deodată într-un loc unde nu vrea să fie, poate, printr-un act de voinţă, să se întoarcă la locul său de origine.

Sunt cazuri când unii oameni au ajuns în locuri foarte plăcute şi au ales să rămână acolo, la fel cum alţii au ajuns în locuri neprielnice, unde nu au putut supravieţui şi, nemaiputându-se întoarce, au murit.

Este posibil ca aceste portaluri să fie văzute?

Da, însă doar în cazul oamenilor antrenaţi corespunzător. Cei care şi-au dezvoltat anumite abilităţi paranormale pot, ocazional, să vadă o zonă strălucitoare, asemănătoare unei unde de căldură pe o stradă foarte încinsă de soare. Acea zonă ar putea fi un portal.

Este neînţelept şi de nedorit ca o persoană încarnată să intre într-un asemenea portal în mod deliberat, deoarece fiinţele umane de pe Pământ nu au, deocamdată, abilităţi spirituale suficient de dezvoltate pentru a şti unde duce celălalt capăt al portalului.

Cu toate acestea, există totuşi un trafic destul de mare al fiinţelor evaluate care călătoresc înspre Pământ din diferite dimensiuni, si înapoi.

Icon

PDF - Portaluri 137.08 KB 142 downloads

...