Prima Lectie

Ceea ce urmează să citiți ȋn continuare poate părea, la prima vedere, o colecție de subiecte separate, ȋnsă spre sfarșitul lecției veți putea observa că toate se leagă ȋntre ele.

Ce este o persoană?

Primul lucru pe care vreau să ȋl ȋnțelegeți este că voi nu sunteți corpul vostru fizic. Ceea ce sunteți este o forță spirituală invizibilă, iar ceea ce numiți „acasă” este, de fapt, tărâmul spiritual, sau Raiul. Voi doar vă folosiți de corpul fzic pentru a relaționa cu viața pe planeta Pământ. Acest lucru este valabil pentru oricine. Planeta Pământ este numită și lumea tri-dimensională, ceea ce ȋnseamnă dimensiunea a treia. Există și alte dimensiuni, mai ȋnalte, iar denumirile lor sunt diferite, ȋnsă nu ne concentrăm asupra acestora pentru moment.

Imaginați-vă că sunteți șoferul unei mașini. Atunci când nu sunteți ȋn mașină, aceasta stă pe loc. Când intrați ȋn ea, mașina, ȋmpreună cu voi, cei de la volan, vă mișcați. Ȋntr-o bună zi, mașina nu mai poate funcționa, dintr-un motiv sau altul, incluzând vârstă, accident etc. Ȋn această situație, vă dați jos din mașină, iar aceasta ajunge la cimitirul de mașini. La fel se ȋntâmplă și cu noi. Avem un corp și un spirit. Mașina reprezintă corpul, iar șoferul reprezintă spiritul – cine sunteți cu adevărat.

Atâta vreme cât corpul funcționează normal, corpul și spiritul stau ȋmpreună. Dacă, datorită vârstei, bolii sau vreunui accident, corpul „moare”, voi, cei care conduceți corpul, pur și simplu ȋl părăsiți și vă ȋntoarceți acasă ȋn Rai.

Corpul nu a fost niciodată cu adevărat viu. Spiritul care ȋl animă dă corpului aparența de viață.

Voi, cei reali, sunteți eterni, nu puteți muri niciodată. Corpul vostru tri-dimensional va ȋnceta la un moment dat să mai funcționeze, ȋnsă „Voi” ați fost dintotdeauna și veți fi pentru totdeauna vii.

Ȋn dorința de a nu complica foarte mult aceasă investigație referitoare la cine suntem, mă voi opri aici pentru moment.

Aurele

Voi aveți un corp aflat pe suprafața planetei Pământ. Cu alte cuvinte, corpul vostru 3D se află pe o planeta 3D – Pământ, „D” ȋnsemnând „dimensiune”.

Ȋn jurul corpului 3D, aveți alte șapte corpuri care sunt așezate pe șapte versiuni ale planetei Pământ.

Voi nu puteți vedea aceste corpuri deoarece se află pe alte frecvențe care sunt din ce ȋn ce mai ȋnalte pe măsură ce vă apropiați de cifra șapte. De fapt, dacă am considera corpul 3D ca fiind și el o aură, putem spune că aveți opt corpuri așezate pe opt planete din opt universuri diferite.

O modalitate de a ȋnțelege această informație este să ne gândim la televizor. Toți suntem pe canalul unu – setat ȋn prealabil. Dacă apăsati telecomanda, puteți schimba și ajungeti la calanul doi, trei, patru și așa mai departe.

Chakrele

Toate aurele voastre aflate ȋn imediata apropiere a corpului 3D sunt conectate la acesta prin puncte de intrare pe care le numim chakre. Nu este nimic mai mult de spus despre ele, doar că sunt punctele de intrare ale aurelor ȋn corpul fizic.

Dublul eteric

Referitor la tot ce am spus mai sus, mai adaug ȋncă ceva – ȋn imediata apropiere și asociat cu corpul vostru fizic sau 3D, aveți un fel de abur care vă ȋnconjoară numit dublul eteric. Nu voi detalia acum funcția lui, ȋnsă atunci când cineva moare, acest abur câteodată rămâne pentru o vreme și poate fi perceput ca o fantomă. Așadar, o fantomă nu este nimic altceva decât dublul eteric care ȋncă mai dă târcoale. Nu are viață, dar poate apărea, pentru o vreme, ca ceva animat. Eventual este menit să dispară.

Dumnezeu

Este momentul să Ȋl menționez pe Dumnezeu. Acesta este un subiect delicat datorită varietății de informații oferite de religii, pe care oamenii le apără cu ȋndârjire.

Cel mai bun mod de a-L imagina pe Dumnezeu este să realizați că Dumnezeu este o forță care a creat tot ce există. Dumnezeu este iubire și o forță de atracție, ȋn sensul că apropie oamenii ȋntre ei. Opusul lui Dumnezeu este numit diavol. Diavolul separă oamenii și crează ura – tot ce se află ȋn opoziție cu conceptul de Dumnezeu.

Religiile

Prin natura lor, religiile separă oamenii. Fiecare religie pretinde să aibă monopol asupra adevărului despre Dumnezeu. Dacă vă gândiți bine, este un mare neadevăr. Nu putem deține adevărul absolut dacă suntem convinși că religia noastră este superioară oricărei alte religii.

Rezultatul acestei abordări a creat razboi, torturi, ură și multe alte manifestări ȋngrozitoare.

De aceea, eu personal nu vreau să fiu asociat cu nicio religie, dar cred ȋn Dumnezeu, urmez ȋnvățăturile lui Isus și am o singură regulă de bază: „Ce ție nu ȋți place, altuia nu ȋi face”.

Totuși, dacă urmați o anumită religie, puteți să continuați, deși veți vedea pe parcurs că ceea ce aflați ȋn aceste lecții va fi ȋn contradicție cu ȋnvățăturile promovate de majoriateta religiilor.

De exemplu, vă voi ȋndemna să fiți liberi și să ȋnțelegeți natura divină a propriului vostru suflet. Voi sunteți Dumnezeu, eu sunt Dumnezeu, noi toți suntem Dumnezeu. Majoritatea religiilor vor ȋncerca să vă facă să credeți că sunteți niște simplii oameni care au nevoie de un preot pentru a avea acces la Dumnezeu. Ȋn opinia mea, acest lucru nu este adevărat.

Cu toate acestea, nu intenționez să jignesc pe cineva sau să critic vreo religie. Voi singuri veți judeca și veți decide ce este adevăr și ce nu este, pe măsură ce avansăm cu aceste lecții.

V-am oferit o scrută prezentare a ceea ce este corpul uman și dincolo de el. Mă voi opri aici, deoarece consider că v-am oferit o porție destul de mare pe care o aveți de digerat. Nu intenționez să vă ȋncarc cu prea multă informatie, și nici să creez confuzie ȋn mintea voastră.

Faceți clic pe linkul pentru a descărca lecția:

Icon

PDF - Prima Lectie 68.32 KB 231 downloads

...