Psihopaţii

Întrebare: Ce se întâmplă cu psihopaţii atunci când mor? Mă refer la acei oameni fără conştiinţa sau orife fel de repere morale.

Răspuns:

I-am întrebat pe ghizii mei spirituali şi în continuare prezint răspunsul lor:

  1. Un psihopat adevărat nu conştientizează că faptele lui sunt rele, astfel că, atunci când trece dincolo şi revede tot ceea ce a făcut, acesta nu crede că a greşit în vreun fel. Totuşi, la acel moment şi pentru prima data, simte durerea şi suferinţa cauzate altora prin acţiunile sale.
  2. În tărâmul spiritual, abilitatea de a sta în locurile cu lumină depinde de nivelul de puritate al fiecăruia. Deoarece psihopaul nu este nici bun, nici pur, el va merge într-un loc întunecat, corespunzător gradului său de degradare spirituală, unde va rămâne până în momentul în care simte dorinţa de a merge spre lumină.
  3. La acel moment, va trebui să simtă părere de rău pentru ce a făcut, sentiment pe care nu a fost capabil să îl exprime în vremea când era psihopat adevărat. Atunci, va merge în iad unde va plăti preţul pentru toată durerea pe care a cauzat-o.

Aşadar, psihopatul stă pentru o lungă perioadă de timp într-o zonă întunecată, apoi are o a doua şansă la un film al vieţii în prezenţa sentimentului de remuşcare, după care merge în iad unde plăteşte pentru răul pe care l-a adus în vieţile semenilor săi.

Numai după ce toate aceste etape sunt parcurse, el va putea urca înspre lumină.

Icon

PDF - Psihopaţii 130.31 KB 128 downloads

...