Separare Spirituala

Trecem printr-o perioadă unică de creștere spirituală care nu a mai avut loc până acum ȋn univers.

Planeta Pământ a decis că este vremea să facă un salt spre o dimensiune spirituală superioară – nu vorbim de o schimbare ȋn sens fizic, ci de o schimare spirituală. Noi toți (sau cel puțin noi cei care ne considerăm buni) ne aflăm ȋn proces de ȋnălțare spirituală alături de Sofia (planeta Pământ).

Valuri de energie intră torențial ȋn Pământ de la soarele central. Ființele angelice pun energie ȋn noi. Forțele răului, arconii și compania, sunt conștienți de această schimbare și fac tot ce le stă ȋn putere pentru a o opri. Vor eșua.

Așa cum am menționat, se produce o separare.

Oamenii buni simt o presiune, ca și cum este impetuos necesar pentru ei să facă ceva. Voi, eu, oamenii ca noi, trebuie cu toții să ne rugăm, să medităm și să ne ajutăm semenii.

Primesc nenumărate mesaje de la oameni care spun că simt această presiune și că se simt tulburați și pierduți. Simt cum vechiul mod de viață li se scurge printre degete și nu știu ce să facă mai departe.

Eu le explic ceea ce se ȋntâmplă și ce au ei de făcut pentru a se alinia cu această nouă energie. Odată ce știu ce se ȋntâmplă, și ȋnțeleg că trebuie să ȋnceapă să mediteze, să se roage și așa mai departe, acești oameni ȋmi răspund pentru a-mi mulțumi și spun că au un sentiment de reȋntoarcere acasă.

Cei răi știu că timpul lor se apropie de final și devin speriați. Se spune că lordul reptilian care a ghidat și dominat familiile elitelor de-a lungul a mii de ani deja le-a abandonat. Ȋși dorește să scape de ceea ce urmează, ȋnsă nu are nicio putere și este blocat aici, pe Pământ. Elitele ȋncearcă disperate să creeze haos și planifică o evadare ȋnainte de a fi cu totii arestați. Vor eșua, iar puterea lor va fi luată de la ei.

Trecem acum printr-o perioadă cu adevărat magică și minunată.

Totul sună științifico-fantastic, dar vă asigur că este mai mult decât ficțiune.

Datoria noastră este să ne rugăm pentru pace, să medităm și să ajutăm pe toți cei din jurul nostru. Toate rugăciunile și bunele intenții prind aripi și zboară ȋn ȋntreaga lume, ajutând ca această schimbare să aibă loc mai repede.

Faceți clic pe linkul pentru a descărca lecția:

Icon

PDF - Separare Spirituala 41.60 KB 122 downloads

...