Suprasufletul

Recent, am filmat un video ȋn care am atins doar superficial acest subiect, pentru cǎ nu vreau sǎ creez confuzie ȋn mințile oamenilor.

Adevǎrul este cu mult mai profund.

Mai ȋntâi, trebuie știut cǎ existǎ multe suprasuflete. Rolul lor este de a grupa oameni ȋn familii foarte largi. De aici, folosind toate informațiile pe care un suprasuflet le colecteazǎ de la oamenii din grupul pe care ȋl reprezintǎ, se formeazǎ așa-numitul gestalt. Acesta este un fel de minte colectivǎ cuprinzând toatǎ cunoașterea și toate experiențele aparținând fiecǎruia dintre indivizii din familia respectivǎ.

Membrii aparținând unui suprasuflet rețin propria individualitate, ȋnsǎ sunt conștienți de prezența celorlalți membrii ai grupului. Cu alte cuvinte, sunt unici, dar ȋn același timp parte din conștiința colectivǎ a suprasufletului.

La un moment dat, un suprasuflet decide sǎ se uneascǎ cu unul sau mai multe suprasuflete, formând un nou, mult mai ȋnalt suprasuflet.

Din nou, la nivel de individ, se reține un sentiment de unicitate, ȋnsǎ tendința de a se alǎtura unei conștiințe colective imense este din ce ȋn ce mai pronunțatǎ.

Suprasufletele mai ȋnalte și ele, la rândul lor, formeazǎ grupuri noi, creând alte suprasuflete și mai ȋnalte. Ȋn acest moment, membrii grupului ȋncep sǎ renunțe la propria individualitate, unindu-se aproape ȋn totalitate conștiinței colective.

Vreau sǎ mai menționez cǎ, pe mǎsurǎ ce suprasufletele se unesc, experiențele conținute de fiecare suprasuflet se amestecǎ, iar suprasufletele individuale și ele lasǎ ȋn urmǎ ideea de separare dintre ele.

Aceastǎ tendințǎ de unificare continuǎ pâna când un numǎr monumental de suprasuflete conținând cunoștințele și experiențele a milioane de oameni formeazǎ un suprasuflet colectiv care se alǎturǎ lui Dumnezeu, adicǎ dispare ȋn ceea ce numim Dumnezeu și i se pierde urma. De la acel moment ȋncolo, nu mai am niciun fel de cunoștințe despre ceea ce se ȋntâmplǎ mai departe.

Apartenența la suprasuflet se reflectǎ la nivel individual prin referirea la „noi” ȋn loc de „eu”, chiar dacǎ fiecare membru al suprasufletului ȋși realizeazǎ individualitatea și continuǎ ȋntr-o rutinǎ a muncii și vieții pe care și-au ales-o. Totuși, se poate observa o mentalitate de colectivitate, asemenea stupului de albine, ȋnsǎ departe de a fi ȋn vreun sens negativ.

Ceea ce am prezentat pânǎ acum a fost o introducere ȋn acest subiect. Acum vreau sǎ trec de la general la particular.

Tu și eu.
Noi aparținem unui suprasuflet. Poate aparținem aceluiași suprasuflet, poate aparținem fiecare unui suprasufet diferit.

Ȋn spatele scenei, legea atracției reciproce este ȋn continuu la lucru.

Sǎ considerǎm un anumit suprasuflet. Acesta a lucrat pentru un timp ȋndelungat, creând mulți oameni, unii ȋncarnați aici, pe Pǎmânt, alții rǎmași pentru totdeauna ȋn lumea spiritualǎ și alții care merg pe alte planete sau ȋn alte dimensiuni. Toți ȋnsǎ sunt conectați prin legea atracției reciproce.

Ați observat vreodatǎ cǎ ȋntâlniți pe cineva cu care nu aveți absolut nimic ȋn comun? Acea persoanǎ aparține unui alt suprasuflet decât cel la care aparțineți voi.

Ați observat vreodatǎ cǎ, uneori, ȋntâlniți pe cineva și ȋn doar câteva clipe simțiți cǎ vǎ cunoașteți dintotdeauna? Acea persoanǎ este din același suprasuflet ca și voi. Acea afinitate se simte imediat.

Mulți membrii din familia voastrǎ poate cǎ aparțin aceluiași suprasuflet ca și voi, dar nu neapǎrat toți. Vǎ simțiți mai apropiați de anumiți membrii ai familiei, dar mai puțin apropiați de alții.

Aș putea scrie un volum ȋntreg despre acest subiect, ȋnsǎ mǎ opresc aici, lǎsându-vǎ sǎ meditați asupra acestui concept.

Ce facem in Rai, adicǎ pe tǎrâmul spiritual?

Avem liber arbitru. Mulți dintre cei aflați acolo se bucurǎ de experiențǎ. Unii dintre ei ȋnsǎ aleg sǎ formeze grupuri, ca de exemplu Marea Frǎție Albǎ, cu scopul de a ajuta oamenii ȋncarnați pe Pǎmânt sau pe cei aflați pe alte planete.Se dorește ca, la nivel general, fiecare sǎ ȋși creascǎ nivelul de spiritualitate, mergând din ce ȋn ce mai sus, ducând la creșterea ȋn putere și spiritualitate a sprasufletelor.

Noi ca și indivizi, avem posibilitatea sǎ alegem dacǎ vrem sǎ rǎmânem in Rai sau sǎ avansǎm cǎtre sfere mai ȋnalte. Dar ȋntotdeauna rǎmânem ȋn același suprasuflet, ca și grup.

Faceți clic pe linkul pentru a descărca lecția:

Icon

PDF - Suprasufletul 56.55 KB 112 downloads

...