Velon Annunaki – Românǎ

Pânǎ de curând, a existat un grup de entitǎți malefice care au invadat planeta Pǎmânt acum aproximativ 300.000 de ani și au preluat controlul, influențând elitele sǎ acționeze astfel ȋncât viața pe Pǎmânt, experimentatǎ de ȋntreaga umanitate, sǎ fie cât se poate de neplǎcutǎ. Aceste entitǎți, numite Velon sau Annunaki, vin dintr-o altǎ galaxie, iar habitatul lor este ȋn stratul eteric sau stratul inferior al celei de-a 4-a dimensiune, fiind astfel imposibil de vǎzut cu ochiul liber. Rezultatul acțiunilor lor a constat ȋn rǎzboaie fǎrǎ sfârșit, sclavie, urǎ, foamete, torturǎ și tot ce poate fi mai negativ. Aceste entitǎți folosesc emoțiile negative ca și combustibil sau hranǎ pentru propria lor existențǎ și dezvoltare.

Aceasta a fost vestea rea.

Ȋncepând din anul 2012, o shimbare majorǎ este ȋn desfǎșurare. Anumite alinieri planetare au fǎcut posibil ca valuri de energie pozitivǎ sǎ curgǎ de la soarele central ȋnspre planeta Pǎmânt. De asemenea, entitǎțile angelice au ȋnceput sǎ transmitǎ din ce ȋn ce mai multǎ energie pozitivǎ ȋnspre noi, cei de pe Pǎmânt. Mai existǎ și ființe extratereste pozitive, cum sunt pleiadienii, care de asemenea sunt aici pentru a ajuta, cǎrora li se adaugǎ ghizii spirituali, precum și oameni obișnuiți care vor sǎ contribuie ȋn sens pozitiv. Toate aceste intervenții, luate ȋmpreunǎ, alcǎtuiesc o sursa fantasticǎ de energie spiritualǎ care, ȋn final, este menitǎ sǎ punǎ pe fugǎ aceste entitǎți negative care nu vor mai avea suficientǎ sursǎ de hranǎ.

Aceasta a fost vestea bunǎ.

Sǎ analizǎm acum modul ȋn care aceste schimbǎri ne afecteazǎ pe noi, oamenii.

Toate aceste evenimente pozitive au fost știute ȋn avans, de zeci de ani omenești, de cǎtre arhanghelii care supravegheazǎ planeta noastrǎ, astfel ȋncât suflete elevate din lumea spiritualǎ au fost rugate sǎ se ȋncarneze pe Pǎmânt pentru a ajuta la câștigarea acestei bǎtǎlii ȋntre bine și rǎu. Tu ești unul dintre aceste suflete.

Motivul pentru care ai suferit atât de mult pânǎ acum este cǎ, având o naturǎ profund spiritualǎ, nu ești de-al Pǎmântului. Cei care sunt conectați cu Pǎmântul se simt ca acasǎ, fiindu-le foarte ușor sǎ ȋnșele, sǎ manipuleze și sǎ rǎneascǎ oameni cu fapte sau prin cuvinte, ș.a.m.d.
Tu nu poți face așa ceva deoarece casa ta este ȋn lumea spiritualǎ, unde asemenea comportamente nu sunt nici mǎcar concepute.
Acesta este și motivul pentru care te-ai simțit atras cǎtre aceste informații, unde eu ȋncerc sǎ explic cine ești, ce se ȋntâmplǎ și cum poți contribui pentru ca aceastǎ luptǎ sǎ fie câștigatǎ de forțele binelui.
Nu te ȋngrijora, nu este nevoie sǎ alergi cu pistoale și sǎ ȋmpuști oameni ȋn calea ta.
Arma pe care vreau sǎ o folosești este cea mai puternicǎ dintre toate armele care au fost inventate vreodatǎ, și se numește DRAGOSTE.
De aceea, ȋi rog pe toți cei care mediteazǎ sǎ ȋncheie prin a trimite dragoste oamenilor din ȋntreaga lume. Aceasta dragoste ȋi ajutǎ sǎ ȋși ridice, puțin câte puțin, gradul de spiritualitate. Amintește-ți cǎ nu ești niciodatǎ singur. Milioane de oameni ca și noi, alǎturi de entitǎțile spirituale menționate mai sus, trimit ȋn permanențǎ dragoste ȋn ȋntreaga lume. Aceasta face ca toți cei aflați sub influența rǎului sǎ fie din ce ȋn ce mai mult ȋnconjurați de dragoste, care blocheazǎ acțiunea forței negative. Treptat, totul se schimbǎ, forțându-i pe Velon sǎ se mute ȋn locuri unde pot gǎși mai multǎ energie negativǎ cu care sǎ se hrǎneascǎ.
Ȋmpǎrtǎșesc aceste informații cu voi toți pentru a vǎ arǎta de ce vǎ aflați aici și cât de necesarǎ și importantǎ este prezența voastrǎ spiritualǎ. Voi sunteți luptǎtori ȋn rǎzboiul ȋmpotriva Velon-ului, iar cauza vostrǎ este eliberarea planetei. Rǎmâneți mereu calmi și pozitivi, și amintiți-vǎ cǎ spiritul lui Dumnezeu din voi transmite ȋn mod constant valuri de dragoste cǎtre ȋntreaga lume. Acest flux de dragoste se ȋntrerupe numai atunci când vǎ simțiți deprimați, supǎrați sau furioși.

Faceți clic pe linkul pentru a descărca lecția:

Icon

PDF - Velon Annunaki - Românǎ 35.07 KB 167 downloads

...