Aurák

Az Aurák – különböző verzióid létezője bolygókon, galaxisokban, univerzumokban, mind hétszer ismétlődve – nyolcszor, ha beleszámoljuk a 3D Világunkat is. Tehát az egész univerzum a mi valóságunkon kívül további hétszer ismétlődik, mind eggyel magasabb rezgés szinten, mint a miénk, ezért nem látod őket szabad szemmel.

Minden változatod ugyanakkor kapcsolódik hozzád (3D tested) az éteri rétegen és a csakrákon keresztül.

Érthető ez?

Bár, ez tovább bonyolódik, mivel hogy te, a személy, aki visszanéz a saját tükörképére a tükörben, az valójában nagyon nem te vagy. Te egy spirituális erő vagy. Te csak a testedet használod, hogy itt a Föld bolygón funkcionálj. A tested csak egy robot, egy bábu, amit Te éltetsz. Ha láthatnád magad, csak egy fény pontnak látszódnál. De ebbe a gömbbe ott van az Isteni lelked, a személyiséged és minden egyéb érzelem, ami téged tesz azzá, aki vagy. Érted, hogy mindez mit jelent?

Na most, az összes variációd, melyek a különböző frekvenciákon léteznek, mind ugyanúgy fény gömbök. Ezek a testedhez vannak kapcsolódva a csakrákon keresztül, ahogy azt a fentiekben említettem volt.

Habár, ha összeadod mindezeket – és ezt nehéz megérteni – ugyanúgy TE leszel belőlük. Az összes 8 létező Téged eredményez összességében. Ezt talán kicsit nehéz megérteni. Mondtam, hogy kissé bonyolult lesz. A hét különböző léteződ, melyek a szellemvilág különböző létezőiben helyezkednek el, különböző funkciókkal rendelkeznek, ahogy erről már misztikusok is beszéltek.

Ők említik az érzelmi testet, mentális testet, a hétköznapi (alkalmi) testet és így tovább. Ne is próbáld mind ezeket megérteni, mert megzavarodsz tőle, hacsak nem olyan az elméd, mint néhány indiainak, akikben annyi szeretet van, hogy mindennek lelnek egy dobozt, amibe belerakják az élet dolgait. Nem kell ezzel foglalkozni, nincs rá szükség. Elég azt tudni, hogy ezek a különböző létezőid, melyek tulajdonképpen, mint fénygömbök, mind különböző testrészeidhez kapcsolódnak és különböző gondolatot és érzelmet vetítenek beléd. Ezeket a fénygömböket – amelyek mind különböző létezőid –nevezzük Auráknak.

Tehát vagy TE, a tested az agyával. TE, a szellem mely élteti a tested és hét különböző léteződ, mely hozzád kapcsolódva, folyamatos interaktusban van VELED. Ezek összessége tesz ki TÉGED.

Mondtam már, hogy ezt nehéz megérteni?

Na most, ezek a különböző létezőid, amikor megszülettél, nagyon fejletlenek voltak, mintha hét kisbaba lenne hozzád csatolva. Meditáció segítségével spirituális energiát tudsz juttatni ezekbe és így ezek úgymond fejlődnek. Amikor ez megtörténik, TE egy egész, komplett személlyé válsz, mint amilyen Jézus volt.

Van a tested, TE, aki a testedben van és az összes hét másik léteződ, melyek már teljesen aktívak és TE, aki a testedben vagy, kapcsolódni tud mindannyiukkal és fogadni tudja mindazt az információt, amelyet azok hordoznak. Ha és amikor ez történik, a képességeidben nincs határ és bármit megtehetsz. Nem térek most ki erre, mert ha ideje korán próbálsz magasabb szintű dolgokkal kísérletezni, mint ahogy a hét léteződ teljesen operálna, elbuksz. Ennyi ebben a pillanatban, amit mondhatok az aurákról – a létezőidről.

A lecke letöltéséhez kérlek kattints a linkre:

Icon

PDF - Aurák 105.95 KB 309 downloads

...