Első Lecke

Sok dologról fogok beszélni, ami első látásra különálló, de a végén mégis egymással tökéletesen össze kapcsolódik.

Mi is a személy vagy más néven egyén?

Az első dolog, amit fontos megértened, hogy a tested az nem te vagy. Te tulajdonképpen egy láthatatlan spirituális erő vagy és az igazi otthonod a mennyben van. Te csak a Földi élettel való azonosulás miatt használod a testedet. Ez mindenkire nézve ugyanez. Ezt a bolygót néha a 3D világként emlegetik, ami a harmadik dimenziót jelenti. Vannak más, magasabb dimenziók és ezeknek mind más nevük van – de ezek miatt most még ne aggódj.
Most képzeld el, hogy egy autó vezetője vagy. Amikor nem vagy az autóban, a kocsi nem mozdul. Amikor beszállsz, az autó életre kel és amint elindulsz, az autóval együtt mozgásban vagy. Egy nap az autó használhatatlanná válik valamilyen oknál fogva: baleset, túl öreg, bármilyen más ok miatt.
Így te kiszállsz az autóból és az autó a roncstelepre kerül. Hasonlóan történik velünk. Testünk és lelkünk van (a valódi éned).
Az autó a testedet reprezentálja és a vezető vagy a valódi te – a lélek.
Mindaddig, amíg a test elég jól működik a lélekkel, a test és a lélek együtt marad. Ha baleset, öregség vagy betegség révén a test “meghal”, te, a vezető egyszerűen elhagyja azt a testet és visszatér az igazi otthonába – a mennybe.
A test sosem élt igazán. Az csak a lélek által vezérelve mutatkozott élőnek és adott életet a testnek.
Az igazi te halhatatlan, te sosem halhatsz meg. A 3D test megszűnik funkcionálni egy bizonyos ponton, de “Te”mindig is éltél és élni fogsz.
Csak hogy egyszerű legyen, befejezem most egyelőre annak a kivizsgálását, hogy ki is vagy valójában.

Aurák:

Neked van egy tested és az a Föld bolygón van. Az egész tested, mint 3D test van a 3D Földön. “D”egyszerűen “dimenziókat” jelöl.

Na most, a 3D tested körül van további hét másik test és ezek mind a Föld bolygó hét másik verzióin vannak. Te nem láthatod ezeket a testeket, mivel ezek mind külön frekvenciákon léteznek és helyezkednek el feljebb és feljebb a hetedik felé.
Igazából, ha azt nézed, hogy a 3D test is egy úgymond aura, akkor nyolc tested van a nyolc Földi bolygón, és mindezek nyolc univerzumban.

Egy módja, hogy lásd ezt, képzelj egy TV-t. Mi mindannyian egy csatornán vagyunk – az alapértelmezett csatornán. Ha rákattintasz a híradásra, átválthatod a csatornát kettesre, hármasra, négyesre és így tovább.

Csakrák:

Az összes létező aurád, melyek a 3D-s testeden kívül vannak, mint egy bemeneti ponton keresztül kapcsolódnak a 3D testedhez, amit csakráknak nevezünk. Ez mind, ami a csakrákat illeti – bemeneti pontok az auráidon keresztül a 3D testedhez.

Éterikus réteg:
Van még egy valami, amit meg kell említenem mindezekhez kapcsolódóan, és ez szorosan kapcsolódik a fizikai, 3D testedhez. Körülötted van egy úgymond homályos, ködös fátyol réteg, amit éterikus rétegnek neveznek.
Nem megyek bele a részletes funkciójába most, de annyit mondok, hogy mikor az ember meghal, ez a fátyol réteg egy ideig még itt marad és ezt mi szellemnek látjuk. Ez mindösszesen a szellem, egy éterikus fátyol réteg ide-oda bolyongva. Ez nem él, de egy ideig úgy mutatkozik, mintha élne. Vegül teljesen eltűnik.

Isten:
Szükségszerűen említem itt Istent. Na most, ez elég kényes téma lehet a vallások által kiadott információk miatt, amiben az emberek hisznek és ragaszkodnak is ezekhez a hiedelmekhez.
A legjobb módja annak, hogy elképzeld Istent, azt realizálni, hogy Isten az az erő, ami minden létezőt teremtette a világon.
Isten teli van szeretettel és egy olyan “vonzó” erő, ami összehozza az embereket. Ennek ellentetjét hívjuk Ördögnek/Gonosznak. A gonosz szétválasztja az embereket és gyűlöletet szít – az ellentéte Istennek.

Vallások:
A vallások a természetüknél fogva szétválasztják az embereket. Minden vallás azt állítja, hogy ő az egyedüli igazság Istenről. Ha elgondolkodsz ezen, tudod, hogy ez nem lehet igaz.
Mi mindannyian nem lehetünk igazak és tudhatjuk az igazat, ha azt gondoljuk, hogy csakis a mi vallásunk az igaz vallás. Ez a beállítódás eredményez háborúkat, kínzást, gyülöletet és más számos borzalmat.
Igaz, én nem tartozom semelyik valláshoz, mégis hiszek Istenben. Én Jézus tanításait követem és egyetlen arany szabályom van. “Ne tedd másokkal azt, amit nem szeretnél másoktól sem, hogy tegyék veled.”Ámbár, ha követsz bármilyen vallást, kérlek folytasd, bár rá fogsz jönni, hogy amiket én tanítok, összeférhetetlen lesz a legtöbb vallás tanításával.
Például én megtanítalak szabadnak lenni és arra, hogyan értheted meg a lelked isteni természtetét. Te Isten vagy, Én Isten vagyok, mi mind Isten vagyunk.
A legtöbb vallás megpróbálja azt elhitetni veled, hogy te egy egyszerű személy vagy és csakis a lelkészen, papon keresztül juthatsz el Istenhez. Ez, úgy hiszem, nem igaz.
Habár, én nem szándékozom megbántani vagy kritizálni egyik vallást sem. Te idővel eldöntöd, mi az és mi nem az, ahogy haladunk.

Adtam számodra egy rövidke összegzést az emberi testről és egyébről. Én most itt befejezem, hisz elég információt osztottam meg veled, hogy ezen elgondolkodj. Nem szándékozlak túl terhelni téged információval, hogy aztán összezavarjalak.

Az információ letöltéséhez kérlek kattints a linker:

Icon

PDF - Első Lecke 85.45 KB 200 downloads

...