Hasonló Hasonlót Vonzz Törvénye

Beavatlak egy-pár titokba, amit, azok, akik irányítani próbálnak minket, visszatartották ezeket a nyilvánosságtól. Amikor Isten létrehozta az univerzumot, életbe léptetett pár alapvető törvényt, ami segít nekünk boldognak, sikeresnek lenni, pont olyannak, mint amilyenek kellene, hogy legyünk.
Itt az egyik közülük.
A hasonló hasonlót vonzz törvénye. Mindent, amit legbelül érzel, azt magadhoz vonzod.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy törekednünk kell arra, amit szeretnénk elérni.
Például, ha szükséged van pénzre. Az nem jó megoldás, ha ezt mondod Istennek, “Óh, Istenem, pénz problémám van és számláim vannak, amiket nem tudok kifizetni”, hisz Isten ebből az imából csak azt fogja értelmezni, hogy “Óh, ez az ember a pénz problémára koncentrál, tehát több pénz problémát küldök neki, hisz ez az, amit ő “szeretne”, amire törekszik.”
Pontosan így működik ez a törvény a gyakorlatban. Amire gondolsz, azt vonzzod magadhoz.
Ezt követően érkezünk a második törvényhez.
Kövesd a legnagyobb örömöd.
Na most, ez a két törvény kapcsolódik egymáshoz.
Amennyiben a legnagyobb “örömöd”az, hogy boldogtalan vagy, mert pénz problémáid vannak, Isten küld neked többet és többet ebből. Érthetően, mi nem akarjuk ezt. Szóval hogy is fordítsuk meg ezt? Ez könnyű.
Rá kell jönnöd, hogy az idő nem létezik, ez csak egy illúzió. Ennek értelmében, a válasz a problémáidra már itt van és neked csak magadhoz kell vonzzanod azt. A módja ennek az, hogy el kezdesz azon gondolkodni, hogy milyen lenne, ha nem lenne pénzproblémád. Én most itt pénzről beszélek, de te ezt a technikát alkalmazhatod bármi másnak a bevonzására.
Képzeld el, – még mindig pénzről beszélve – hogy már van elég pénzed a bankszámládon, hogy kifizesd a számláidat és az az összeg mindig ott van, bármi is történik.
Képzeld el, hogy az öröm érzése, a béke, kötődés érzése és a tudat, hogy olyan sok pénzed van, hogy sosincs pénz problémád. Igazán érezd a béke érzését, az igazi lelkesedés érzését. Tartsd meg ezt az érzést és mond ezt Istennek, “Köszönöm Istenem, hogy olyan sok pénzt küldesz, hogy soha többé ne legyen pénz problémám.”
Tartsd meg ezt az érzést éjjel és nappal és a pénz meg fog jelenni.
Isten fogadja az öröm érzésedet és a hasonló hasonlót vonzz törvénye alapján többet és többet fog küldeni.
Na, most hogyan szerezz tudást és tapasztalatot.
A való életben nincsenek titkok, érintethetetlen területek, Még egyszer, ez csak a tudat kontrolláló emberek kitalációja. Tényleg azt hiszed, hogy Isten takargatná tőlünk, az Ő gyermekeitől azt, hogy az Ő univerzuma hogyan működik? Nem. Az ember az, aki próbál téged megállítani a tanulásban, ahhoz, hogy saját magadat kontrolláld a különböző vallásos badarságokkal.
Hangsúlyozom, mi használhatjuk Isten törvényeit, hogy magunkhoz vonzzuk, amit szeretnénk.
Gondolkozz el azon, mi az, amit szeretnél tanulni. Ne gondolkozz negatívan, “Óh, én nem tudom ezt, meg azt.”
Mondd Istennek,”Bölcsességet és tudást szeretnék és én tudom, hogy te, Mindenható Isten, aki az én Atyám, el küldi azt nekem és köszönöm, hogy ez így van.”
Tartsd meg az öröm érzetét, amikor ezt mondod és ami jön, a problémáid megoldásával együtt és Isten érteni fogja, hogy mit kell tudnod és megnyitja az ajtókat és hozzáférést enged a bölcsességhez, amit keresel.
Tehát, összefoglalva.
Tudásra és tapasztalatra van szükséged.
Teremtsd meg magadban az öröm érzését, ami a tudás és bölcsesség meglétekor van jelen.
Köszönd meg Istennek, hogy ezt küldi neked és a hasonló hasonlót vonzz törvénye alapján ez megérkezik hozzád. Sose gondolj negatívan erre, csakis pozitívan, örömmel telve.
Mintha valóban meglenne már az, amit keresel és teli vagy örömmel, hogy ez mind meg van neked.
Ezek a törvények tényleg működnek.
Már azáltal, hogy késztetésed volt arra, hogy velem kapcsolatba lépjél, én ezt az ajtót kinyitottam neked.
Már csak rajtad áll, hogy ezt gyakorlatba teszed-e, amit mondtam neked… az ajtó valóban kinyílik előtted.

Emlékezz Jézus szavaira:

Keress és találsz.
Kopogtass és az ajtók feltárulnak előtted.
Kérj és megadatik néked.

Ezután csak meg kell köszönnöd Istennek, hogy már meg van, amit keresel és amit igenis megtalálsz.

Ahhoz, hogy letöltsd a leckét, kérlek kattints a linkre: