Jó És Rossz

Úgy gondolom, ahhoz hogy igazán megértsük mi a jó és mi a rossz, vissza kell mennünk az alap koncepcióra ebben a témában. Ahogy ezt te is tudod, amikor a világ – univerzum – multiverzum – megfogant, két erő lépett életbe. Az első a konstruktív és a második, a destruktív.
Már említettem volt, bár ha nem halna meg (múlna el) semmi és minden örökké létezne, a Föld bolygó megfulladna a sok élőtől. Növények, állatok, emberek addig szaporodnának, amíg nem maradna már talpalatnyi hely sem senkinek. Ugyanakkor, ha minden kihalna, meghalna, a Föld bolygó csak egy kihalt puszta lenne. Tehát, az egyensúly elengedhetetlen a gyarapodás és pusztulás között.
Ez az, ahol is a kettő erő életbe lép. Eredendően, semi sem gonosz. A negatív erőre szükségünk van, hogy a pozitív erőt kontroll alatt tartsa / szabályozni tudja.
Bár, ahogy a pozitív erő manipulálható az emberek által, hogy még több jót eredményezzen, így a negatív erő is manipulálható az embereken keresztül, több gonoszságot eredményezve.
Ez természetesen csakis itt a Földön lehetséges. A spirituális világban, semmi nem pusztul el, a lélek nem foglal teret, mindennek van helye.
Itt a Földön, ez egy másik történet.
Mi elpusztíthatjuk a fizikai formáját a dolgoknak itt a Földön.
Ebből a koncepcióból fakad, hogy a dolgok a Földön gonoszak. Ez nem így van. Ez csak azt jelenti, hogy a Földön lévő dolgok manipulálhatóak, torzíthatóak, hogy rettenetesnek látszódjanak.
A pusztítás fegyverei könnyedén megvalósíthatóak. Kínzásra alkalmas eszközök összeállíthatóak.
Mintha a gonosz szabad utat kapna itt a Földön. Csakis a gonosz emberek használják a pusztítás erejét a saját gonoszságukhoz. Lélekben semmi sem pusztítható vagy torzítható el. A fegyverek nem léteznek. Minden létező visszanyeri eredeti, színtiszta, spirituális formáját.
Talán úgy látod, hogy a lélek világához képest a Föld olyan, mintha az egy nagyon rossz hely lenne. Ez mind tulajdonképpen csak az, hogy a gonosz emberek megtanulták, hogyan használják az Istentől származó destruktív, pusztító erőt és hogyan irányítsák, kontrolálják a saját gonoszságaiknak megfelelően. Az ember az, aki gonosz – néhány nő és férfi – nem a Föld bolygó.

Hogy letölthesd ezt a leckét, kérlek kattints a linkre:

Icon

PDF - Jó És Rossz 107.46 KB 546 downloads

...