Legnagyobb Öröm

A sikeres élet titka, hogy azt csináld, ami boldoggá tesz. Észrevetted, hogy a legsikeresebb emberek, tudósok, politikusok és mások hihetetlen magaslatokra jutnak, nem az által, amit utálnak csinálni, hanem azáltal, ami ugyanakkor a hobbijuk is – amit akkor csinálnának, amikor csak lehet, a körülményeiktől függetlenül.
Tehát neked nem kell eldöntened mi az, amit igazán szeretnél csinálni, legfőképpen nem most.
Képezned kell magad mindig arra, amit akarsz csinálni és hogy tényleg csináld azt, amit akarsz, amikor csak teheted. Nem lényeg, mennyire kis dolognak vagy jelentéktelennek is tűnik.
Például: Mit szeretnél csinálni most? Szeretnél inni egy kávét/teát? Sétálni menni? Felhívni egy barátot? Nézni a TV-t?
Bármi is az, ahogy befejezted a lecke olvasását, menj és tedd azt.
Aztán, ahogy végeztél, tégy bármi mást, amit csak szeretnél.
Tégy valamit, amit megtehetsz anélkül, hogy az lehetetlen lenne. A Holdra repülni talán nem lehetséges, de egy szendvicset csinálni és megenni, az igen.
Na most, néha kell tennünk olyan dolgokat is, amiket nem szeretünk annyira – mint például munkába menni. A trükkje ennek, hogy nem számít, milyen munkád van, tedd a legjobban, amit tenned kell könnyű szívvel, légy barátságos a munkatársaiddal. Ahogy hazaérsz, talán ki is kell takarítanod a házad. Ismét, tedd ezt könnyed szívvel, ne húzodozva suhintgasd a portörlőt.
Ahogy a házimunkával végeztél, tégy egyszerű dolgokat, amiket szeretnél, még akkor is, ha semmit nem csinálnál, csak ülnél legszívesebben.
Ezt azért jó egyre többször megtenni, mert így a hasonló hasonlót vonzz törvénye alapján kinyílik számodra az ajtó és több olyan élményben lesz részed, amiket szeretsz.
Később, ahogy az idő telik, embereket és szituációkat vonzzol be, amik hasonlóan olyan ajánlatokat prezentálnak neked, amik a számodra vonzók. Mindig válaszd azt, ami a legvonzóbbnak tűnik mind közül és addig kövesd azt, amíg már nem kell az neked többé. Ezt követően, keresd a következő kellemes élményt, hogy megjelenjen és kövesd azt. Tégy így míg végül olyan területre nem kerülsz, amit szívesen csinálnál a munkádként. Miként azt csinálod, amit szeretnél, jó leszel benne és jól fogod csinálni a különböző szinteket meglépve, minden nehézség nélkül. Ez a titka annak, hogyan jöjjünk rá, mit is akarunk az élettől.
A lecke letöltéséhez kérlek kattints a linkre:

Icon

PDF - Legnagyobb Öröm 108.49 KB 276 downloads

...