Spirituális Leválás

Most egy olyan spirituálisan felemelő időszakon megyünk keresztül, amely még soha nem történt az univerzumban ezt megelőzően.

A Föld bolygó úgy határozott, hogy most van itt az ideje egy magasabb spirituális dimenzióba emelkedésnek – nem fizikális változás – hanem spirituális. Mi mindannyian – legalábbis a jók – emelkedünk Sofiával együtt (Earth). A központi napból a bolygónkba energia áramlik. Az angyali teremtmények energiát áramoltatnak belénk.

A gonoszak, az Archonok és társaságuk nagyon is tudják ezt és mindent megtesznek, hogy megállítsák ezt a folyamatot. El fognak bukni. Ahogy említettem, egy leválás, szétválasztódás zajlik most. A jó emberek érzik ezt a nyomást, az ösztönzést, hogy tegyenek valamit.

Mi, te és én és a hozzánk hasonlók tudjuk, hogy imádkoznunk, meditálnunk és segítenünk kell az embereknek. Rengeteg üzenetet kapok emberektől, akik azt mondják, érzik ezt a nyomást és elveszettnek érzik magukat és össze vannak zavarodva.

Érzik, a régi életük kezd eltűnni és nem tudják, mit tegyenek.

Én beszélek velük és elmagyarázom nekik, hogyan hangolódjanak rá erre az új energiára.

Ahogy tudják, mi is történik valójában és amint el kezdenek meditálni, érzik, hogy úton vannak hazafelé.

A gonoszak tudják, hogy az ő idejük lejárt és ijedten menekülnek.

Ahogy értettem, a reptilián legfőbb úr, aki irányította és vezette az elit családokat több ezer évig, most magukra hagyta őket. El akart menekülni, de itt ragadt a Föld bolygón, hatalmát vesztetten.

Az elit kétségbeesetten próbál zavargást okozni és mind azt tervezi, hogy elmenekül, mielőtt felelősségre vonnák őket. El fognak bukni és megfosztják őket a hatalmuktól.

Most egy csodálatos időszakon megyünk keresztül. Science fiction – nek tűnik ez az egész, de biztosíthatlak arról, hogy ez mind igaz – és még több. A mi dolgunk imádkozni a békéért, meditálni és segíteni a többi embernek.

Az imák és minden jó szándékú tett elér a világ minden pontjába és segít ezt a változást gyorsabban elérni.

Hogy letöltsd ezt a leckét magadnak, kattints a linker:

Icon

PDF - Spirituális Leválás 71.32 KB 267 downloads

...