Velon vagy Annunaki

Nem is olyan régen, létezett egy gonosz lényekből álló csoport, akik elfoglalták a Földet úgy 300 ezer évvel ezelőtt és az uralkodó osztályt kontrollálva, rávették őket, hogy tegyék az emberiség életét a lehető legborzalmasabbá.

Ezek a lények – néhányuk Velonnak, vagy annunakinak nevezve magukat – egy másik galaxisból jöttek. Ők az eterik, alacsonyabb 4. dimenzióban léteznek, tehát, számunkra láthatatlanok.

Mindezek eredményeképp végnélküli háborúk, rabszolgaság, gyűlölet, kínzás és minden más negatív dolog volt jelen.

Ezek a lények a negatív érzelmekből táplálkoznak, ezen keresztül élősködnek az emberiségen.

Ez volt a rossz hír.

 

Na most,  2012 óta hatalmas változás történt. Bizonyos bolygóegyüttállásnak köszönhetően a Föld bolygóra intenzív pozitív energia került a központi napról. Tehát az angyalok úgy döntöttek, hogy a sok rossz után pozitív energiát juttattnak hozzánk.

 

Vannak jó földönkívüliek, a Pleiadianok és a Szíriusziak, akik segítenek bennünket.

Ott vannak a segítőink is: emberek, mint te meg én, bármelyik egyszerű ember, aki(k) segít(enek).

Ezek mind egy fantasztikus spirituális energia áramlást indítottak be, mely képes a negatív energia képviselőit elkergetni végül, mivel lassan már nincs milyen negatív dolgon táplálkozniuk.

Ez a jó hír.

 

Na most, hogy is van ez hatással rád?

Ahogy ezeket a pozitív eseményeket a világunkat kontrolláló arkangyalok tudták előre, úgy 30 évvel ezelőtt  kezdődően, a mennyben élő spirituális lelkek arra lettek kérve, hogy leinkarnálódva segítsenek a csatában. Te ezen lelkek egyike vagy.

Az ok, amiért annyit szenvedtél az az, hogy spirituális természetednél fogva nem a Földhöz tartozol.

Azok, akik a Földhöz tartoznak, könnyedén csalnak, megtévesztenek, manipulálnak, hazudnak az embereknek és bántják őket különböző tettekkel, szavakkal és így tovább.

Te nem csinálod ezt, mert te a mennyből való vagy és minden, ami itt történik, az számodra megbocsájthatatlan. Ezért is van az, hogy te megtaláltál engem, hogy segítsek neked megismerni a valódi önmagad, hogy ki vagy valójában, mi történik itt és hogyan tudsz segíteni a „harcban”.

 

Ne aggódj, nem kell fegyvert fognod és lövöldöznöd az embereket, nem erről van szó!

Én azt akarom, hogy te a világ legnagyobb és legerősebb fegyverét használd: a SZERETETET.

Ezért kérlek arra, hogy minden meditációd után küldj szét szeretetet az embereknek a világba.

Ez a szeretet segít az embereknek növelni a spirituális szintjüket kicsit. Nem vagy egyedül.

Milliónyian küldünk szeretetet és azok a lények, akikről beszéltem fenntebb.

 

A Velon befolyása alatt lévő emberek okozzák a zavargást a szeretet állandó közelségében van most. Ez a Velon által okozott káoszt blokkolja. Ennek megfelelően, folyamatosan a dolgok változnak és a Velon végül arra kényszerül, hogy valahova máshova menjen, amikor már nem lesz semmilyen negatív energia, amin táplálkozni tudna.

Mindezt azért mondom el neked, hogy megmutassam, miért vagy itt és hogy mennyire fontos, spirituális egyén vagy.

Te egy fontos része vagy a párbajnak, hogy segíts a Velon elűzésében és hogy felszabadítsd a  bolygót. Minden körülmény között maradj nyugodt és pozitív és emlékezz, hogy az Isten szelleme benned folyamatosan árasztja a szeretet a világban.  Ez a szeretet csak akkor és csak arra az időre áll le, amikor mérges vagy vagy magad alatt vagy.

A lecke letöltéséhez kérlek kattints a linkre.