Adevarul Despre Reincarnare

La momentul morţii fizice, corpul tău fie putrezeşte, fie este ars. În ambele situaţii el devine imposibil de a mai putea fi folosit.
Spiritul tău merge la cer şi se alătură Suprasufletului tău.
Atunci, Suprasufletul tău crează o altă persoană pe care o va trimite pe Pământ, sau în altă parte.
Ai posibilitatea să ceri Suprasufletului să te încarnezi (reîncarnezi) în acel nou corp pe care Suprasufletul îl crează.
Dacă este de acord, Suprasufletul crează o persoană la care te va ataşa pe tine (în formă de spirit), şi această persoană este trimisă pe Pământ.
Cu toate acestea, noua persoană nu va avea nicio asemănare cu cea care ai fost tu anterior.
De această data, vei arăta diferit, poţi avea sex diferit, culoarea pielii diferită, şi te poţi naşte într-o familie total diferită de cea anterioară. Probabil, vei vorbi o limbă diferită. Vei avea o personalitate diferită.
La acest moment, informaţia referitoare la prima ta încarnare este ascunsă în sinele tău superior, iar tu nu îţi poţi aminti sub nicio formă că te afli aici pentru a doua oară, decât atunci când ai capacitatea să te conectezi cu adevărat la sinele tău superior.
Aşadar, te vei împiedica prin viaţă la fel cum ai facut-o şi la prima încarnare.
Deci, chiar dacă se poate numi reîncarnare, de fapt nu este vorba despre acea reîncarnare despre care vorbesc oamenii – aceea de a avea amintiri conştiente despre încarnarea anterioară şi de a realiza că acum se desfăşoară partea a doua.
Din acest motiv, reîncarnarea nu are loc aproape niciodată – este o irosire de timp şi energie.
Bob

Pentru a descărca această lecție, faceți clic pe link:

Icon

PDF - Adevarul Despre Reincarnare 85.41 KB 150 downloads

...