Ce Este Un OZN

Voi explica acest concept pe etape pentru că, deşi este relativ simplu, este mai greu de înţeles.
Aşa cum ştim, noi oamenii suntem două fiinţe într-una.
Suntem spirit nemuritor cu minte, sine superior şi toate celelalte, şi animăm un robot pe care îl numim corpul fizic. Suntem obişnuiţi să vedem oameni, aşa că nu punem sub semnul întrebării existenţa lor.
Animalele sunt la fel – spirit care animă un corp fizic.
Corpul fizic este dezvoltat de către mamă în pântecul său şi se formează cu ajutorul hranei pe care mama o absoarbe în timpul sarcinii.
Dacă ne gândim la un melc, cochilia lui, chiar dacă este atât de tare, este totuşi produsă de melc.
Daca dorim să ne deplasăm dintr-un loc în altul, avem nevoie să construim o maşină, un avion, o barcă etc.
Extratereştrii sunt şi ei o forţă invizibilă, la fel ca şi noi. În starea lor naturală, ei nu au corpuri fizice, deoarece nu au de ce să vină în lumea noastră tridimensională. Ei sunt intruşi, de aceea au nevoie să construiască vehicole la fel cum noi dezvoltăm corpurile fizice pentru a putea relaţiona cu planeta Pământ.
Aşadar, ei construiesc roboţii gri, lăcustele extraterestre şi aşa mai departe, pe care le dotează cu inteligenţa necesară pentru a duce la îndeplinire anumite sarcini care le sunt date.
Şi noi facem la fel. Punem inteligenţa necesară într-un cuptor cu microunde pentru a ne găti mâncarea. Punem inteligenţa necesară într-o maşină de spălat pentru a ne spăla hainele. Punem mai multă inteligenţă în calculatoare deoarece acestea desfăşoară activităţi mai complexe.
Deci, un robot gri, spre exemplu, este o entitate fabricată – similar corpului nostru fizic – animată de la distanţă de o forţă spirituală. Exact acelaşi lucru îl facem şi noi. Spiritul nostru este detaşat de corpul fizic, însă îl animă.
Partea esenţială pe care vreau să o clarific este că spiritul fabrică un obiect fizic (un corp).
Acum urmează partea mai complicată.
Suntem obişnuiţi să vedem fiinţe fabricate – noi, animalele, roboţii gri şi aşa mai departe, ca fiind alcătuiţi din carne, sânge, sau din materie de tip vegetal, aceasta fiind o realitate general acceptată.
Dar nu tot ce este fabricat trebuie neapărat să fie de natură organică.
Să presupunem că spiritul nostru ar fi capabil să creeze un robot humanoid, nu din carne şi oase, ci din metal.
Suntem obişnuiţi să observăm viaţa în formă fie umană, fie animală terestră, fie acvatică etc, dar nu este neapărat nevoie să fie aşa.
Să ne imaginăm că viaţa pe care o observăm ar avea formă de farfurie, sau de ţigară, sau formă triunghiulară!
Să presupunem că o entitate spirituală (o forţă invizibilă a vieţii, ca şi noi) ar fi capabilă să creeze un corp metalic, nu din carne şi oase, şi care să aibă formă de farfurie în loc de formă umană. Această entitate ar fi, şi în acest caz, vie, deoarece ar fi animată de o forţă spirituală la fel cum noi ne animăm corpurile fizice.
Ei bine, se pare că acestea sunt OZN-urile (UFO).
Un OZN este o creatură vie animată de un spirit, şi este la fel de viu ca şi noi, diferenţa constând în forma corpului şi materia din care este format.
Acest corp este adaptat la sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească, printre altele, fiind şi aceea de a acomoda în interiorul său mici entităţi ce locuiesc acolo. În ochii noştrii apare ca o masină, însă nu este altceva decât corpul viu al unei forte spirituale care l-a creat şi care îl animă.
Au fost consemnate mărturii ale oamenilor care au simţit cum OZN-urile cu care au intrat în contact ar fi fost vii. Ei bine, chiar sunt vii.
Acesta este şi motivul pentru care noi oamenii nu am fost niciodată capabili de a pilota un OZN. Întotdeauna este nevoie de modificări pentru a putea controla aceste obiecte.
Când un OZN se prăbuşeşte, dacă forţa spirituală se retrage atunci OZN-ul moare, la fel cum corpul fizic moare în urma unui accident fatal.
În concluzie, un OZN este un corp fizic creat de o forţă spirituală străină cu scopul de a relaţiona cu lumea noastră, la fel cum noi avem corpurile fizice pentru a relaţiona cu planeta Pământ. Atunci când privim un OZN, privim de fapt corpul unei creaturi vii. Nu vedem niciodată spiritul care îl animă, la fel cum nu vedem niciodată spiritul care anima propriile noastre corpuri fizice.

Pentru a descărca această lecție, faceți clic pe link:

Icon

PDF - Ce Este Un OZN 95.27 KB 158 downloads

...