Cine Este Dumnezeu

Dumnezeu este forţa care crează viaţă. Atâta tot. Dumnezeu crează viaţă.
Dumnezeu nu se preocupă de diferitele experienţe umane, animale sau de altă natură. În mod cert, această forţă pe care o numim Dumnezeu creşte în înţelepciune (dacă putem folosi un astfel de atribut în relaţie cu o forţă care nu este interesată de experienţele noastre); totuşi rolul său principal este de a crea viaţă – particula (sau scânteia) divină.
Aşa cum am mai menţionat şi cu alte ocazii, particula divină este transmisă acelor entităţi denumite directorii vieţii, care, la rândul lor, o transmit Suprasufletului care crează o fiinţă umană.
Dacă decizi să te încarnezi aici pe Pământ, se ştie că vei trăi momente de durere şi suferinţa, dar şi momente de fericire. Ele fac parte din călătoria către perfecţiune pe care o alegi.
O încarnare aici este foarte valoroasă pentru că este echivalentă cu epoci întregi petrecute în ceruri pentru a trăi şi creşte din experienţele acumulate.
Aşa că nu da vina pe Dumnezeu pentru ceea ce ţi se întâmplă.
Mulţumeşte-I lui Dumnezeu că eşti aici şi înveţi, pentru că toate experienţele pe care le trăieşti nu sunt decât teste, la fel cum şi în şcoală eşti testat până la absolvire.
Dacă poţi, acceptă şi lucrurile bune, şi pe cele mai puţin bune. Viaţa ni le trimite pe toate pentru a ne testa credinţa în Dumnezeu. Aceste teste spun: “Ai credinţă că Eu, Dumnezeu, voi avea grijă de tine?” Răspunsul nu poate fi decât da sau nu.

Pentru a descărca această lecție, faceți clic pe link:

Icon

PDF - Cine Este Dumnezeu 89.54 KB 138 downloads

...