Cum sa Indepartam Spiritele Negative – Posedarea

Mai jos prezint tehnici pentru a te putea debarasa de orice spirit rău.
Numărul 1:
Tehnica pe care o prezint este simplă, te va proteja şi te va ajuta să îndepărtezi orice spirit negativ care este agăţat de tine. Iată ce trebuie să faci:
Stai singur într-o camera cu uşa şi ferestrele închise.
Spune-I lui Dumnezeu că intenţionezi să te rogi pentru a scăpa de un spirit rău şi roagă-L să îţi trimită îngerii Lui şi călăuzele tale spirituale pentru a te proteja.
Apoi iţi imaginezi cum stai sub un jet de apă care curge puternic peste tine, din cap până la pământ. Deşi este vorba de apă spirituală, încearcă să simţi că eşti sub un jet de apă real.
Stai sub acest duş de apă spirituală timp de două minute şi vizualizează cum toate entităţile negative sunt spălate şi scurse în pământ la fel cum atunci când eşti murdar, jetul de apă de la duş te curăţă.
Imaginează-ţi că această apă spirituală nu curăţă doar exteriorul corpului tău, ci te spală şi pe interior.
După cele două minute, opreşti curgerea acestei ape spirituale, Îi mulţumeşti lui Dumnezeu că toate spiritele rele au fost îndepărtate de la tine, Îi mulţumeşti de asemenea pentru protecţia pe care ţi-a trimis-o şi apoi îţi continui ziua în mod firesc.
Dacă doreşti, poţi utiliza această tehnică timp de trei zile consecutive.
Numărul 2:
Cum îţi protejezi casa
Cumpără o pungă cu sare mare, cristalizată – să fie sare naturală, nu prelucrată de mâna omului.
Pune-o afară, lângă casă, unde străluceşte soarele. Las-o acolo timp de trei zile pentru a lăsa cristalele de sare să se încarce cu energie pozitivă de la lumina zilei.
Apoi, roagă-L pe Dumnezeu să binecuvânteze sarea – roagă-L ca şi cum ai ruga un prieten.
După aceea, mergi prin toată casa/apartament şi, oriunde există o deschidere – la uşi, ferestre, şemineu, toaletă, cadă, robinete, rosteşte o scurtă rugăciune de mulţumire către Dumnezeu pentru protecţia oferită şi presară puţină sare făcând semnul crucii peste aceste zone deschise. Poţi de asemenea să presari puţină sare pe linia pragului uşilor sau a pervazului ferestrelor. Mergi şi presari sarea peste tot în casă. Când ai terminat, mulţumeşte-I lui Dumnezeu pentru protecţia Sa divină şi eşti gata.
Dacă ai curte, poţi să presari cu sare pe toată zona care delimitează proprietatea ta şi apoi mulţumeşti lui Dumnezeu pentru protecţie.
Acum, niciun demon nu mai poate intra în casa ta.
Numărul 3:
Când te aşezi în pat să dormi, spune o scurtă rugăciune prin care îi mulţumeşti lui Dumnezeu pentru că ţi-a trimis îngerii Săi să te protejeze în timpul somnului. Această rugăciune va atrage îngeri înspre tine, care vor rămâne în tărâmul astral şi te vor proteja cât timp dormi.
În continuare, imaginează-ţi că eşti embrionul unei păsări. Imaginează-ţi o coajă alba de ou care te înconjoară în totalitate, iar tu eşti în mijloc, în siguranţa şi dormi. Această coajă de ou va fi reală în câmpul eteric.
Aşadar, eşti protejat atât în lumea astrală de către îngeri, cât şi în lumea eterică. Nimic nu poate intra în câmpul tău şi nimic nu îţi poate face rău. De asemenea, nu poţi pleca din acel loc deoarece coaja de ou te ţine acolo, în interiorul ei, unde eşti în siguranţă.
Aşa că poţi dormi în pace.
Când te trezeşti dimineaţă, mulţumeşte-I lui Dumnezeu pentru îngerii trimişi pentru a te proteja, imaginează-ţi coaja de ou dizolvându-se, după care îţi poţi începe ziua normal.
Desigur, nu se recomandă să mergi la culcare dacă ai luat droguri sau ai consumat alcool foarte tare.

Bob

Pentru a descărca această lecție, faceți clic pe link: