Dacă Dumnezeu e bun, de ce se întâmplă lucruri rele?

Comentariu: “Totul e o prostie. De ce un Dumnezeu bun ar crea o astfel de lume plină de cruzime?”
Răspuns:
Oricât ar fi de greu de crezut, tu eşti singurul creator şi singurul care experimentează propria realitate. Fratele, sora, părinţii tăi pot avea şi ei experienţe similare, însă nu sunt experienţele tale. Dacă ieşi din casă, alţi oamenii trăiesc alte experienţe, unele complet diferite de ale tale.
Acest lucru se întâmplă deoarece noi toţi ne creem propria noastră realitate.
Dacă această afirmaţie este adevărată, ea implică faptul că o putem schimba dacă nu ne place.
Acesta este un secret care a fost ţinut departe de noi de foarte mult timp, de către cei numiţi Iluminati. Ei vor ca noi să ne simţim prinşi în această capcană din care nu mai putem ieşi.
Dar nu este adevărat.
Secretul pentru a ne schimba viaţa constă în meditaţie.
Atunci când medităm, ne inundă puterea spirituală şi ne ridicăm deasupra acestei lumi tri-dimensionale. În acel moment şi de la acea înălţime, ne putem modifica viaţa.
Am spus, într-o filmare recentă, că este cu atât mai uşor să manipulăm lucruri cu cât vibraţia este mai înaltă. Aşadar, nu ne putem schimba viaţa de la acest nivel 3D, dar cu siguranţă o putem schimba dintr-o realitate mai înaltă, de la o vibraţie mai ridicată.
Cheia este meditaţia.
De aceea, nu aţi fost niciodată învăţaţi cum să meditaţi.
Meditaţia este secretul pentru a ne crea viaţa pe care ne-o dorim cu adevărat.
Dacă toată lumea ar învăţa să mediteze, războaiele s-ar opri. Haosul ar înceta, şi astfel, multe din dezastrele naturale s-ar opri. Ele nu sunt decât rezultatul îngrozitoarelor forme gând care zboară neîncetat în câmpul eteric.
În concluzie, dacă nu îţi place lumea în care trăieşti, învaţă să meditezi şi atunci poţi să te muţi într-un univers paralel unde este mult mai plăcut.
Bob

Pentru a descărca această lecție, faceți clic pe link: