Rugaciunea Pozitiva

Lumea ezoterică ce ne înconjoară este plină de fenomene pe care ştiinţa nu le investighează.
Atunci când oamenii se roagă, în general o fac în următorul fel: “O, Doamne, am problema următoare, te rog să mă ajuţi!” Dumnezeu răspunde la toate rugăciunile; totuşi, în cazul rugăciunilor de genul arătat anterior, oamenii deseori observă că situaţia lor se înrăutăţeşte, şi se întreabă de ce. Răspunsul se găseşte în legea spirituală numită legea atracţiei reciproce. Ceea ce se aseamănă se atrage. Primeşti numai ceea ce oferi.
Aşadar, conform acestei legi, dacă îi spui lui Dumnezeu că ai o problemă, forţa care iţi ascultă rugăciunea înţelege că te rogi pentru şi mai multe probleme, şi astfel, ţi le trimite ca răspuns, ceea ce, evident, nu te ajută prea mult.
În continuare, intrăm într-o zonă şi mai complicată. Timpul nu există, ci doar succesiunea de evenimente. Dacă timpul nu există, răspunsul la orice rugăciune este deja trimis, iar noi nu trebuie decât să îl atragem în realitatea noastră.
De aceea, pentru a primi un răspuns pozitiv la o rugăciune, trebuie să formulăm în felul următor: “Dumnezeul meu, Îţi mulţumesc pentru ajutorul pe care mi l-ai dat în rezolvarea tuturor problemelor mele!” În acest fel, atragem înspre noi răspunsul care într-adevăr va rezolva problemele cu care ne confruntăm.
Totuşi, nu ne oprim aici. Dacă ai avut o problemă care s-a rezolvat, vizualizează senzaţia de bucurie şi uşurare pe care ai simţi-o ştiind că acea problemă nu mai este de actualitate şi nu se va mai întoarce niciodată.
Atunci când spui o rugăciune prin care îi mulţumeşti lui Dumnezeu pentru călăuzirea în rezolvarea problemelor tale, trebuie să vizualizezi că aceste probleme sunt deja rezolvate şi nu vor mai reveni niciodată. Este nevoie să rămâi concentrat pe acel sentiment de bucurie pe toată perioada rugăciunii, ştiinf, adânc în interiorul tău, că într-adevăr au dispărut. Este foarte important! Trebuie să simţi în mod profund pacea, bucuria şi uşurarea care vin din cunoaşterea faprului că tu nu mai ai acele probleme.
Atunci, legea atracţiei reciproce preia aceste gâanduri şi îţi trimite ceea ce ceri – rezolvare la toate problemele tale.
Este pe cât de simplu, pe atât de complicat.
Dar funcţionează!

Pentru a descărca această lecție, faceți clic pe link:

Icon

PDF - Rugaciunea Pozitiva 66.18 KB 182 downloads

...